سيد عبد الحفيظ يرد على كل المشككين بكلمة واحدة



صرح سيد عبد الحفيظ المدير الرياضي الاسبق للنادي الأهلي أن فكرة تبرير شيء للأهلي كونه أهلاوي أو لمجلس الإدارة يعتبر مضيعة للوقت.

وقال عبد الحفيظ في تصريحات لبرنامج اللعيب تقديم مهيب عبد الهادي: "فكرة أني أبرر حاجة كأهلاوي أو مجلس إدارة الأهلي أو أي حاجة تخص الأهلي بشوفها فكرة مضيعة للوقت، انت متبررش شوف مصلحتك ودي رسالة لكل الأهلاوية شوف مصلحة الأهلي فين واعملها".

وتابع:" هتطلع تبرر وتشرح أي حاجة هتقابل بالرفض والعناد هيجيبلك من اليمين والشمال، جمهور الزمالك شتم مرتين الماتش، التالت يتعاقب، اللايحة بتقول كده، الراجل مسئول المسابقات يقولك بدي فرصة لجمهور الزمالك راجل خايف على إحساس جمهور هيجامل الأهلي ".

وأضاف:" الأهلي حارب على الـ 6 أجانب هو ده اللي يقلل المستوى الفني؟ ولا هيرفع المستوى، انبي نفسه كان عنده قدرة مالية من 9 سنين انا بدور على مشاركات كأس العالم للأندية هل من العدل اني الاعب صن داونز وهو عنده محترفين أكتر من الأهلي".

وأكد: " الأهلي مش مطالب يشرح، انت عندك لايحة شايفها اتنفذت ما اتنفذتش انت شايف انك اتظلمت منها انت قوي روح خد حقك لو خدت حقك بالعدل والقانون انا مش هزعل".

استطلاع الراى


توقعك لجنسية مدرب الأهلي الجديد؟
الدوري العام - 2024/2025

الفيديوهات الأكثر مشاهدة خلال شهر
تطبيق الأهلي.كوم متاح الأن
أضغط هنا